Masažni stol Stilista

Kdo je tukaj
Tukaj je 1 gost online.

Dostava in plačilo

Pošiljke bodo dostavljene preko Pošte Slovenije.
Stroški pošiljanja znašajo:  9,90€

Plačilo po povzetju

V kolikor se odločite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti ne glede na vrednost naročila ob prevzemu osebno prisotni. Paket vas počaka tudi na vaši pošti.
Ne glede na višino naročila plačate strošek provizije plačila s posebno položnico, ki jo Pošta Slovenije zaračuna kupcu in je odvisna od vrednosti - vrednost cca. 0,96€.
V primeru, da vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila po predračunu preko transakcijskega računa.

Plačilo po predračunu

Ta opcija je namenjena predvsem pravnim osebam, ki naročijo blago preko spletne trgovine, vsekakor pa lahko na ta način nakup opravi katerikoli potrošnik.

Predračun vam pošljemo po elektronski pošti na naslov, prejmete ga v roku 24 ur (navedeni čas ne velja ob vikendih in praznikih). Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku. Pošiljke bodo dostavljene preko Pošte Slovenije. Pri tem načinu plačila odpade strošek odkupa in strošek plačila s posebno položnico, prihranek je cca. 1,50€!

Dobavni rok

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku do 10 delovnih dni, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.


Poškodbe pri transportu

Kupec je ob prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) reklamirati pri dostavljalcu, ki je obvezan rešiti reklamacijo na svoje stroške, če se mu dokaže odgovornost.
Nazaj

LiveZilla Live Help