Masažni stol Stilista

Kdo je tukaj
Tukaj je 1 gost online.

FAQ

Pogosta vprašanja FAQ

MASAŽNI STOLI
Kako masaža na masažnem stolu vpliva na zdravje?
Pri bolečinah v hrbtu vam učinkovito pomagajo različne profesionalne masažne tehnike, ki so sedaj dosegljive na zelo enostaven in udoben način.

Zdravilni učinki sprostitvene masaže na masažnem stolu so:
  • občutno zmanjšanje bolečin v hrbtu
  • zmanjšanje napetosti v mišicah in povečana gibljivost hrbtenice
  • zmanjšanje stresa in povečanje odpornosti 
  • izboljšan krvni obtok in vpliv na hormonsko ravnovesje
  • sproščanje mišic in preprečevanje poškodb pri športu
  • izreden sprostitveni učinek

Kdo lahko uporablja masažne stole?
Masažne stole lahko uporablja vsakdo, tako aktivni odrasli, starejši, ostareli, mladostniki in tudi otroci nekje od 10 let dalje. Pomembno je, da masažni stol ustreza specifičnim potrebam uporabnika, npr. starejši ljudje raje izberejo stole z blažjo masažo,  športniki izbirajo stole z aktivnejšo masažo, poslovni ljudje izbirajo stole s hitrimi programi sprostitve.

Kdo naj ne uporablja masažnih stolov?
Masažnih stolov naj ne uporabljajo osebe s poškodbami hrbtenice, osebe s srčnimi obolenji, močno osteoporozo, osebe z motnjami v cirkulaciji krvi in nosečnice. Če se počutite bolni se pred uporabo masažnega stola posvetujte z zdravnikom. Za varno uporabo upoštevajte navodila za uporabo.

Kako pogosto in kako dolgo lahko uporabljam masažni stol?
Priporočljiv čas uporabe masažnega stola je enkrat do trikrat dnevno po 15 - 30 minut.

Kakšna je razlika med klasično ročno masažo in masažo na masažnem stolu?
Veliko uporabnikov ima masažo na masažnem stolu raje kot klasično ročno masažo, saj se težko prepustijo rokam neznanih maserjev, neprijetno se jim je sleči in tudi položaj telesa pri klasični masaži je marsikomu neudoben zaradi ležanja na trebuhu. Masažni stol vam nudi udoben sedeč ali ležeč položaj med masažo, kar je še posebno ugodno za vaša ramena in hrbtenico, ni se vam potrebno sleči, vrsto masaže lahko sami izbirate, poljubno lahko izbirate med posameznimi tehnikami masaže in vse to v zavetju doma. Sprostitev je hitra in po masaži se počutite kot prenovljeni in pripravljeni na nove izzive.

Kaj je namen masaže?
Namen masaže je povečati naravno sposobnost človeškega telesa po samozdravljenju, pospešiti cirkulacijo v telesu ter zmanjšati in obvladovati stres.

Ali mi masažni stol pripeljete na dom?
Da, masažni stol vam dostavimo na dom, kjerkoli v Sloveniji, poštnina znaša 9,90 €, plačate lahko po povzetju ali pa vam pripravimo predračun.


LiveZilla Live Help